Grupper & Kurser

Prova bouldering med kompisgänget, skolklassen eller kollegorna! Önskar ni besöka oss som grupp eller boka tid för en kurs är ni varmt välkomna med er förfrågan via formuläret nedan.

Introduktion Bouldering

För dig som inte har någon tidigare erfarenhet av klättring eller har provat någon enstaka gång erbjuder vi en introduktion till bouldering där vi går igenom grundläggande klätterteknik och säkerhet. Ni får en god grund så att ni på ett säkert sätt kan bouldra på egen hand och fortsätta att utvecklas i er klättring. Gå kursen själv, med kompisarna eller familjen! Rekommenderad minimiålder 8 år, barn under 13 år deltar tillsammans med en vuxens sällskap.

Tid
60 min
Pris
390 kr (1 person), 290 kr/person (minst 2 personer), 250 kr för barn < 12 år
Ingår
Hyrskor och instruktör

Skolor & ungdomsföreningar

Prova på bouldering med skolklassen eller laget! Ni får prova på att klättra på våra 4.5 meter höga väggar som har alla möjliga lutningar och svårighetsgrader, en instruktör hjälper er att komma igång och ger tips och knep som kan vara bra för att komma upp.

Tid
90 min
Pris
Från 100 kr/person (helgfria vardagar med start senast kl 15)
Övrigt
Vi debiterar för minst 8 personer, kan endast bokas av skolor och föreningar. Medföljande lärare/vuxen bör hjälpa till att hålla ordning i gruppen

Företag & Vuxengrupper

Om ni vill göra något ihop där problemlösning är i fokus så är det bouldering ni ska prova! Ni får med hjälp av en instruktör möjligheten att klättra allt från lätta problem till mer utmande. Er instruktör hjälper er så att ni kommer igång på ett bra sätt och ger er också tips på teknik som kan vara avgörande för att klara väggarna/problemen.

Tid
90 min
Pris
190 kr/person (helgfria vardagar start senast 15:00), 290 kr/person (helg samt em/kväll)
Ingår
Instruktör, hyrskor i mån av tillgång
Övrigt
Vi debiterar för minst 8 personer

Bokningsformulär

    Vad vill du boka?

    Introduktionskurs boulderingSkolklass/ungdomsföreningFöretag/vuxengrupp

    Kontaktuppgifter


    OBS! För att avboka krävs det att ni gör det 48h innan, annars debiteras hela beloppet.